Logo Universiteit Utrecht

Stagebank Literature Today / Literatuur vandaag

Stages

Universiteit Utrecht (Engelse Taal & Cultuur)

Stageorganisatie

Universiteit Utrecht
Soort organisatie
Universiteit
Afdeling
Engelse Taal & Cultuur
Utrecht, Nederland

Stage-inhoud

De stagiair was betrokken bij het vak Academic Reading dat gevolgd wordt door alle eerstejaars studenten van de opleiding Engelse Taal en Cultuur. In dit Engelstalige vak lezen de studenten literaire teksten van verschillende tijdsperiodes en genres en leren ze belangrijke literaire termen en concepten herkennen en analyseren. De stagiair was verantwoordelijk voor het geven van twee werkgroepen. De lesstof werd aan het begin van elke week voorbesproken met de coördinator van het vak, waarvoor de stagiair haar eigen analyses voorbereidde. In de werkgroepen reflecteerde ze op het hoorcollege en leidde de discussies over de literaire teksten en zorgde dat hierbij de afgesproken onderwerpen aan bod kwamen. Daarnaast had ze ook de taak om een gedeelte van de mid-term papers en de final exams na te kijken. Ook hierin werd ze begeleid door de coördinator van het vak.

Onderzoekscomponent
n.v.t.